Easy-Fix

https://youtu.be/m9IFZIsNgIY

Nieuw revolutionair systeem, in 5 seconden een echte kerstboom opgezet.

Een echte kerstboom opzetten is nog nooit zo gemakkelijk geweest met, de uit de V.S. afkomstige Easy-fix kerstboomstandaard. Geen geëmmer meer met een te grote kluit, uitstekende wortels of te kleine pot en zand uit de tuin. Iedereen kan nu zonder hulp eenvoudig een echte kerstboom opzetten  met de Easy-fix kerstboomstandaard.

Boomkwekerij Joling maakt het u al jaren mogelijk om ook in Nederland van dit revolutionaire systeem gebruik te kunnen maken om zo in een handomdraai  uw kerstboom op te zetten.

easy fix

De standaard is gemaakt van gehard staal en afgewerkt met een hoogwaardige metallic lak, in de kleur donkergroen, fluweel rood, brons, hamerslag antraciet of hamerslag goud. De standaard bevat een exclusieve, sterke conische pen waarop bomen tot wel 3 meter gezet kunnen worden. Wij boren met een speciale conische Easy-fix boor een gat in uw boom zodat deze na het plaatsen op de Easy-fix standaard exact recht staat. Zie onderstaande foto’s.

[gallery size="medium" ids="131,133,143,135,138,141"]

Door de conische pen blijft de boom ook na enkele weken uitdrogen zeer stevig recht op de pen staan. Bovendien bevat de standaard een waterreservoir dat zich rondom de stam van de boom bevindt en u kunt vullen met 2.5 liter water. De boom zal hierdoor beter op conische pen geklemd blijven en zal door het opnemen van vocht ook langer zijn naalden vast houden.
De easyfix standaard is in verschillende kleuren te verkrijgen.

easy fix standaard

Een  ander voordeel bij boomkwekerij Joling is dat  wij uw boom gratis in een net voor u kunnen inpakken. Thuis draait u de Easy-fix standaard aan uw boom en zet u de kerstboom direct op de plaats van bestemming. Pas daarna snijdt u het inpaknet los, u slaat dus niet overal met losse takken tegen de muren en maait dus ook geen vazen van tafel of vensterbank . Bovendien heeft u niet door het hele huis naalden liggen. Bevroren bomen eerst laten acclimatiseren.  Wij wensen u dan ook een mooie kersttijd toe en voor volgend jaar staan we uiteraard weer voor u klaar om een conisch gat in uw kerstboom te boren, de Easy-fix standaard gaat immers jaren mee.

Heeft u reeds een Easy-fix standaard? Dan zouden we het leuk vinden als u uw ervaring hieronder in de reacties met ons wilt delen.

marianne
Door

marianne

op 03 Jan 2016

Ideaal systeem, enige nadeel is dat ik hem bijna niet meer losgedraaid krijg, iedere dag een stukje!los krijg

Hans Joling
Door

Hans Joling

op 04 Jan 2016

Hallo Marianne,De easyfix-standaard bevat een pen met een lichte rechtsdraaiende spiraalvorm erop. Je kunt hem alleen los krijgen door hem, nadat je de boom buiten neergelegd hebt, links om los te draaien. Het kan zijn dat de pen wat vast geplakt zit door de hars die in de stam aanwezig is en de stam uitgedroogd is. Wellicht kan het helpen als je hem eerst nog een paar uur op de standaard laat staan en in de schotel warm water toevoegd. Waarschijnlijk lost de hars iets op en dient het water als smeermiddel om de schijf makkelijker los te krijgen. Succes ermee.

Gea Evers
Door

Gea Evers

op 31 Dec 2015

Wij hebben de easy fix al een paar jaar en het bevalt ons uitstekend!

Harma Aslander
Door

Harma Aslander

op 27 Dec 2015

We hebben de easy fix vanaf het eerste jaar dat jullie hem verkochten en hebben er geen moment spijt van gehad. Wat een goede vinding, boom erop, water erin en versieren maar! De boom blijft goed tot na de kerst. Wel water bijvullen natuurlijk!

be stokebrook
Door

be stokebrook

op 26 Dec 2015

hebben de easy fix al 3jaren in gebruik. zeer makkelijk systeem. blij dat jullie nu dit systeem verkopen want jullie bomen zijn prima in kwaliteit en prijs.

Klamer Kwebeman
Door

Klamer Kwebeman

op 26 Dec 2015

Vorig jaar na twijfelen niet gekocht. Dit jaar dan maar wel moet zeggen tot op heden nog geen spijt. De Nordman staat stevig en heeft na 14 dagen nog bijna geen naalden laten vallen

Blaauw
Door

Blaauw

op 25 Dec 2015

Wij gebruiken hem nu een jaar of vier en willen nooit meer anders!

Jan Kuil
Door

Jan Kuil

op 25 Dec 2015

Easy -Fix boom erop en klaar. Een geweldige uitvinding. Wij gebruiken hem al meerdere jaren en blijven dat zeker doen. Super

Margreet
Door

Margreet

op 04 Dec 2015

Een geweldige uitvinding! Kind kan de was doen!

Reactie plaatsen